Google+

Blogg

Gladmelding!

19
okt

Gladmelding!

Den ene "babyen" er født!

Etter nesten ett års arbeid og planlegging har vi skilt ut selskapet Digitalfinans som Jostein Østgulen skal drive videre. Vi har utviklet to løsninger - Banknord og Låneavtale og nå er altså Banknord skilt ut i eget selskap.

Les mer
Sommeren er her

01
jul

Sommeren er her

Det nærmer seg sommerferie, med stormskritt! Noe som selvfølgelig hadde vært litt mer å glede seg til om vi hadde sett ut på noe annet enn striregn og vind i skrivende øyeblikk.

Dette er siste uken hvor vi er så godt som alle ansatte på kontoret, salgssjef slikker sol i varmere strøk allerede. SFO pakker sammen i dag. Da blir noen av oss tvunget ut i ferie, men vi er så heldig å være i besittelse av noen utviklere med mer fleksibel ferietid enn andre (takk til partnere, barnehager med fleksibel ferie o.f).

Les mer
Hvordan lykkes med å integrere sosiale medier i events

26
jan

Hvordan lykkes med å integrere sosiale medier i events

Planlegger du et event, en konferanse eller en annen for form arrangement i 2015 gir vi deg noen gode råd og tips å ta med på veien. Ved rett rett bruk av sosiale medier før, under og etter ditt event, har du større mulighet for å lykkes med å nå ditt publikum, mobilisere og skape engasjement rundt ditt arrangement.

Les mer
Big Data - Markedsføring på nye stier

03
jan

Big Data - Markedsføring på nye stier

Bruke Big Data i markedsføring?

De "nye mediene" har kommet med en fart vi knapt kunne se konturene av da vi i 2008 febrilsk utviklet nye bannerstyringsverktøy på web - internett var kommet for å bli og vi måtte få våre annonser ut på internett.

Les mer
Gründersuksess på Nesttun

04
aug

Gründersuksess på Nesttun

Vi har fått veldig hyggelig oppmerksomhet og omtale i Fanaposten nå i sommer. Med overskriften "Gründersuksess på Nesttun" forteller journalist Kaya Meby Steen om Vidi og eventyret vi har hatt de siste snart to årene. 

Les mer
Universell utforming – hva er det og hvordan gjennomføre?

08
apr

Universell utforming – hva er det og hvordan gjennomføre?

Det skrives mye i mediene om det som fremstilles som noe nesten uoverkommelig og kostbart – Universell utforming. For oss som arbeider med webdesign og webutvikling kommer ikke dette som julekvelden på kjerringa, i hvert fall ikke hvis man har fulgt litt med i timen de siste årene.

Les mer
Artikkel på Hardware.no

04
sep

Artikkel på Hardware.no

Her underviser IT-proffer barn i programmering – gratis 

Arrangerte sommercamp i Bergen. EKSTRA ATLE SKRETTING – 1. sep. 2013 11:00

Les mer
Lær Kidsa Koding

12
aug

Lær Kidsa Koding

Vidi arrangerer Sommer CodeCamp for barn og unge i regi av Lær Kidsa Koding!

Organisasjonen «Lær kidsa koding» startet i Oslo, men er blitt et nasjonalt initiativ. Fana og Bergen har fått sine egne grupper.

- Vi hadde 25 plasser, alle plassene ble raskt fylt opp. Responsen har vært enorm, og det er veldig gøy! Kodeklubben i Fana Bergen har sin egen facebookgruppe som du finner her: https://www.facebook.com/groups/388879271231727/

Instruktører stiller på frivillig basis og vi har nå instruktører fra Bouvet, DNB, Miles, Evry, Vidi og Tryg. Vi gleder oss!

Les mer