Google+

Sommeren er her

Sommeren er her

01
jul

Det nærmer seg sommerferie, med stormskritt! Noe som selvfølgelig hadde vært litt mer å glede seg til om vi hadde sett ut på noe annet enn striregn og vind i skrivende øyeblikk.

Dette er siste uken hvor vi er så godt som alle ansatte på kontoret, salgssjef slikker sol i varmere strøk allerede. SFO pakker sammen i dag. Da blir noen av oss tvunget ut i ferie, men vi er så heldig å være i besittelse av noen utviklere med mer fleksibel ferietid enn andre (takk til partnere, barnehager med fleksibel ferie o.f).

Vi har hatt et travelt halvår, hvor vi har endt opp med ikke bare en, eller to, men tre hele nye personer på kontoret. Vi er så heldig å ha fått en utvikler, en tester og en superflink salgssjef inn til oss.

Vi har hatt mange spennende markedsområder å henge fingrene i, alt i fra kjøtt, boliger, søppelhenting til nasjonale portaler. Vi takker dere alle for en super første halvdel av 2016.

Det er mange som har tatt ut ferie allerede, andre teller dager og noen tar ferie i dag. Vi i Vidi ønsker dere alle en GOD SOMMER!

Skrevet av stine_admin