Google+

Tjenester

Mobiltilpasset design

Mobiltilpasset design brukes for at hjemmesiden skal vises optimalt på alle plattformer. For eks: PC, Mac, Bærbar pc, iPhone, iPad, Android og Surface.

Det er ikke lenger nok å bare tilpasse hjemmesiden din vanlige nettleser som Internet Eksplorer, safari, chrome, og firefox. Man må også tilpasse hjemmesiden de ulike skjermstørrelsene som finnes og fjerne irrelevant informasjon på små skjermer slik at brukeren av nettstedet ikke må forstørre og dra rundt på nettsiden for å finne riktig informasjon.

21. april 2015 oppdateres Googles algoritme for å imøtekomme en eskalerende mobil søketrend. Da er det viktig hjemmesiden din er optimalisert for ulike skjermstørrelser.

Snakk med av våre eksperter på mobiltilpasset design og finn ut hva vi kan gjøre for dere. Her kan du også teste om siden din er mobilvennlig.

Les mer

Webdesign

Vi vet hva som skal til for å bygge en iøynefallende og effektiv hjemmeside.

Webdesign er firmaets ansikt utad og er viktig for å gi en god brukeropplevelse. Vi leverer høykvalitets design tilpasset alle kanaler rettet mot din målgruppe. Vi innser at hjemmesiden din er en refleksjon av din merkevare og bedriftens identitet. Vi designer din hjemmeside slik at den er i tråd med din bedrift profil. Vi tilbyr også logodesign og profilering for web og grafisk.

Les mer

Webutvikling

Det er ikke lenger nok å bare ha en hjemmeside, det handler om å bruke din hjemmeside som en vesentlig drivkraft for promotering av din merkevare.
Vi tilbyr webutvikling, web-applikasjoner, mobiltilpasset hjemmeside, Facebook-applikasjoner og søkemotor-optimaliserte hjemmesider. Vi vil finne den rette løsningen for å dekke dine behov.

Les mer

App-utvikling

Å være i flere kanaler enn web kan være kritisk for at ditt produkt skal synest. Flere og flere ønsker å være på facebook og i app-store/google play. Vi hjelper deg med å finne den kanalen, teknologien og utvikler apps for facebook og smarttelefoner (iPhone og android).

Les mer

Markedsføring

Gjennom effektive online markedsføringsstrategier, vår ekspertise innenfor søkemotoroptimalisering og sosiale medier, kan vi bidra med å gjøre din hjemmeside til ditt firmas mest effektive markedkanal. Vi tilbyr oppsett av google analytics og adwords og hjelper våre kunder med innlegging av relevante søkeord og strategi for hvilken type trafikk man ønsker.

Les mer

Strategi

Vi har erfaring fra å hjelpe små og store kunder med å lykkes med sine digitale satsninger. Tanken bak vår metodikk er enkel: Vi jobber for at våre kunder skal lykkes på web, og utnytte sitt potensiale. Dette gjør vi ved å sette oss godt inn i bedriften og bli kjent med dens målgrupper.

Vidi har utarbeidet to innledende analysepakker - Analyse og tiltaksplan 1 og 2. I produktpakkene inngår teknisk analyse, søkeordanalyse, målgruppeanalyse, konkurrentanalyse og kartlegging av bedriftens tilstedeværelse i søkemotorer og i sosiale medier. Prosjektet munner ut i en konkret tiltaksplan og et løsningsforslag. Kontakt oss gjerne for mer informasjon rundt våre produktpakker.

Les mer

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering (SEO) er prosessen som påvirker synligheten av en hjemmeside i en søkemotors "naturlige" eller ubetalte ("organiske") søkeresultater. Vidi har over 10 års erfaring med søkemotoroptimalisering og har bidratt med å gi våre kunder gode resultater som følge av god synlighet i søkemotorer. Vi tilbyr også adwords optimalisering som reduserer hva du betaler pr. klikk og mer relevant besøk. Awords er kjøpt plassering i Google søkemotor.

Les mer

Sosiale medier

Bedriften må være der kundene er. Vi hjelper våre kunder med rådgivning og oppsett av profil på facebook, linkedIn og Twitter. Vi har også 10 års erfaring med drift av communityforum på større nettsteder.

Les mer

Enterprise

Vidi leverer skreddersøm og produktutvikling i større prosjekter hvor vi kan levere på flere plattformer. Vi utvikler også egne systemer for kunden. 

I løpet av 12 år i markedet har vi fått verdifull erfaring i å utvikle ulike typer prosjekter for ulike kunder. I tillegg til Joomla og Wordpress har vi også erfaring fra publiseringsløsninger som Magento, Ez publish, Drupal, Keypublisher, vBulletin og phpBB. Vi utvikler de fleste løsninger basert på Symfony rammeverk. 

Les mer

Wordpress

Vi tilbyr wordpress. WordPress ble lansert i 2003 som et verktøy for å bygge blogger på nettet. Systemet vokste raskt og utviklet seg etterhvert til å bli et publiseringssystem (CMS) som også kunne brukes av bedrifter til sine hjemmesider.

Ca. 15 % av alle nettsteder i verden er bygget på WordPress. Publiseringssystemet har tilgjengelig et stort utvalg av plugins og moduler for å utvide funksjonaliteten, og det gjør det derfor fleksibelt og muliggjør alt fra enkle blogger til netthandelsløsninger, presentasjonssider og firmasider. Systemet blir distribuert som åpen kildekode (open source), og er skrevet i programmeringsspråket PHP.

Les mer