VidiLeads

Alle dine besøkende etterlater et “IP avtrykk” som gjør at vi kan identifisere bedrifter som besøker nettsiden din. Dette gir deg ny og uvurderlig informasjon om dine besøkende.

Vidileads identifiserer bedriftene som besøker din hjemmeside, og kan fortelle deg hvilke sider, tjenester eller produkter de ser på. Den vil også fortelle deg hvordan disse besøkende fant nettsiden og dersom de fant den gjennom en søkemotor og hvilke fraser de brukte for å finne den.

Resultatene vises med bedriftsnavn, nettsideadresse, epost og telefon til kontaktperson i bedriften. Vi tilbyr også direktesøk på den besøkende bedriften i google og på linkedin.

 

Fordeler for din bedrift

Du får mange fordeler ved bruk av “VidiLeads”.

Du får se hvem som besøker nettsiden, hvilke sider, produkt eller tjenester de så på og få kontaktinformasjonen til de besøkende bedriftene. Du får til og med se hvordan de fant frem til din nettside, enten det var gjennom en søkemotor eller Google Adwords. Hvilke fraser de brukte for å finne siden er også noe av mye informasjon som du får tilgang til.

Slik fungerer det

VidiLeads er en nettbasert programvare som overvåker besøk på nettsiden din.

Programvaren må ikke forveksles med Google Analytics da VidiLeads gir deg faktisk informasjon om hvilke bedrifter som har besøkt siden din.

Programvaren kommer til å sende deg eller dine medarbeider e-postvarsler, som enten kan være umiddelbart (med en gang den besøkende identifiseres som en bedrift) eller et daglig varsel (en liste over alle identifiserte bedrifter som besøkte din nettside i løpet av de siste 24 timene).

Du får tilgang til din egne “Min side” hvor du kan holde øye med besøkende på nettsiden. Her kan du også finne ut hvilke sider på din hjemmeside bedriftene så på, og hvor lang tid de brukte på hver av sidene. Ikke minst får du vite hvor de kom fra og hvilke fraser de brukte for å finne din nettside gjennom en eventuell søkemotor.

Resultatene vises med bedriftsnavn, nettsideadresse, epost og telefon til kontaktperson i bedriften. Vi tilbyr også direktesøk på den besøkende bedriften i google og på linkedin.

Disse selskapene vil ikke alltid kontakte deg, og før kunne du umulig få vite om de hadde besøkt siden din, med mindre de faktisk kontaktet deg etterpå. Med VidiLeads gjør du det!

Det er gratis å prøve ut VidiLeads.