Cecilie Dahl
Cecilie Dahl Partner / CEO / Rådgivercecilie@vidi.no928 78 350

Cecilie har spesialisert seg innenfor ledelse av større IT prosjekt, brukeropplevelse og synlighet. Arbeider kontinuerlig med å forbedre samspillet mellom mennesker og den digitale verden og hjelper bedrifter å lykkes med sine digitale løsninger. Cecilie har arbeidet med kunder som Helsedirektoratet, Skyss, Egmont Hjemmet Mortensen, Norsk Kompetansesenter for Vold og Traumatisk stress (NKVTS) m.fl. Cecilie har tidligere ledet en avdeling på 30 ansatte i et større skandinavisk kommunikasjonshus og er sertifisert Scrum Product Owner. Cecilie har også vært mentor og jurymedlem på InnovasjonsCamp Haukeland og ledet en bergensavdeling for ”Lær kidsa Koding” – et nasjonalt, frivillig initiativ.

Kjetil Korsveien
Kjetil Korsveien Salg og Markedssjefkjetil.korsveien@vidi.no932 64 177

Kjetil er spesialist innen markedsføring og salg med 16 års erfaring fra flere ulike bransjer, blant annet IT og finans. Han har fokus på kundens behov og hvordan digitalisering enten sparer kostnader eller øker salget. Kjetil har mastergrad fra BI med fordypning i markedsføring. Han skrev masteroppgave om kommersialisering av teknologi for Forskningsparken i Oslo. Ny teknologi og nye kommersielle muligheter er noe han brenner for. I tillegg har han grunnfag i «Samfunnspolitikk og offentlig forvaltning» fra Høgskolen i Lillehammer. Kjetil har offisersutdanning og ledererfaring fra forsvaret.

Christian Østrem
Christian Østrem Partner / CTO / Designerchristian@vidi.no411 21 353

Christian har spesialisert seg innen flere felt med hovedtyngde innen teknisk utvikling og design. Han har en ekstrem lidenskap for digital utvikling og innovasjon og er hoveddrivkraften og innovatøren bak plattformen Incentri, som har støtte fra både Innovasjon Norge og Skattefunn. Christian er utdannet innen digitalt mediedesign og IKT. 13 års erfaring innfor digitale løsninger og har utviklet flere produkter.

Øistein Notnæs
Øistein Notnæs Full-stack utvikler oistein@vidi.no
Helge Høvding
Helge Høvding Front-end utvikler/ prosjekt leder helge@vidi.no
Jon Anders Kramer Lie
Jon Anders Kramer Lie Front-end utvikler jonanders@vidi.no
Stine Talhaug
Stine Talhaug Prosjektleder stine@vidi.no
Frode Nilsen
Frode Nilsen Driftsansvarlig support@vidi.no
Erik Sand
Erik Sand Rådgiver og Designer support@vidi.no