digiTalt - fagblogg

digiTalt

En CloudFlare lekkasje betyr sannsynligvis ikke mye for de fleste Internett-brukere. Det burde det.

Over 5,5 millioner nettsteder bruker CloudFlare og det er sjanser for at du bruker et av dem daglig. Nettsteder som Fitbit, Yelp, Medium, CodePen, Laravel, getbootstrap, thepiratebay, og Uber er bare et lite utvalg av nettsteder som er avhengige av tjenesten.

digiTalt

Bruke Big Data i markedsføring?

De "nye mediene" har kommet med en fart vi knapt kunne se konturene av da vi i 2008 febrilsk utviklet nye bannerstyringsverktøy på web - internett var kommet for å bli og vi måtte få våre annonser ut på internett.

digiTalt

Planlegger du et event, en konferanse eller en annen for form arrangement i 2015 gir vi deg noen gode råd og tips å ta med på veien. Ved rett rett bruk av sosiale medier før, under og etter ditt event, har du større mulighet for å lykkes med å nå ditt publikum, mobilisere og skape engasjement rundt ditt arrangement.

digiTalt

Vidi AS i Laguneparken er en av initiativtakerne sammen med Possibility til en ny IT-konferanse i Bergen på torsdag. - Målet er å gi alle deltakerne en kombinasjon av økt kunnskap innen digital markedsføring og praktiske tips til sosiale medier.