Raskere utviklingsløp ved bruk av Incentri.

 

Incentri reduserer opptil 70% av tiden og dermed kostnaden på nye prosjekter. Plattformen er bygget på toppen av Symfony rammeverk som har 48 millioner nedlastinger pr. måned. Flere andre kjente rammeverk bruker også komponenter fra Symfony bla. Drupal, Joomla! og Laravel.

Den første plattformen
utviklet for å produsere online programvare

Plattformen er blitt utviklet med et mål om å redusere utviklingstiden på online programvare og skreddersydde systemer.  Det gjøres ved å ha en rekke vitale komponenter innebygget, komponenter som ofte er tidkrevende å utvikle. Incentri har bla. innebygget arbeidsflyt, sikkerhet, søk og api. Dermed kan vi enkelt legge til mer utviklingskapasitet uten å ansette mer personell.

Utvikle for flere plattformer

Ved bruk av plattformens innebyggede api kan du utvikle for flere plattformer som nettlesere, mobil eller datamaskiner. Alle komponenter i Incentri kommer automatisk med api, som er styrt via tilgangsstyring slik at du til enhver tid alltid har kontroll på hvem som kan lese dine data.

Integrasjoner

Det innebyggede api´et gjør det enkelt å integrere inn andre plattformer eller eksportere ut data. Tilgangsstyringen skjer ved bruk av én- eller flergangsnøkler. Incentri har også en innebygget komponent for import av data i csv format med automatisk datamapping.

Livssyklus

Plattformen sørger for at din nye applikasjon blir bygget, testet, distribuert, styrt og oppdatert innenfor det samme miljøet. Infrastruktur ligger i skyen og er svært skalerbar med høy tilgjengelighet.

Ikke begynn med blanke ark. Dra i stede nytte av hva Incentri og vårt teamet kan tilby.

Bli rustet for å nå det kritiske: “time to market window”