Joomla

 

Vidi er en av Norges fremste eksperter på Joomla. Mange profesjonelle kunder velger Joomla som CMS for sin nye hjemmeside. Joomla har en rekke fordeler både når det gjelder design, drift og vedlikehold. Joomla er også kjent for å være et veldig sikkert CMS. Joomla er brukt av blant annet IKEA, FN og flere andre store organisasjoner.

Joomla er fri programvare og dermed gratis i bruk.

Fordeler med Joomla

 

Til Joomla finnes det tusenvis av utvidelser, moduler, plugins som utvider Joomla, noen er gratis, noe for oppdateringer, support og dokumentasjon. De som bruker Joomla er alt fra store internasjonale organisasjoner, til børsnoterte selskaper, til mindre organisasjoner, solo-entreprenører og til og med privatpersoner.

Selskap som benytter Joomla har en trygg plattform som kan utvikles basert på deres behov uten å måtte endre CMS og lære et nytt system.

Joomla

Fordeler med Joomla

 

Til Joomla finnes det tusenvis av utvidelser, moduler, plugins som utvider Joomla. (noen er gratis, noe for oppdateringer, support og dokumentasjon). De som bruker Joomla er alt fra store internasjonale organisasjoner, til børsnoterte selskaper, til mindre organisasjoner, solo-entreprenører og til og med privatpersoner.

Selskap som benytter Joomla har en trygg plattform som kan utvikles basert på deres behov uten å måtte endre CMS og lære et nytt system.

Joomla

Hva kan Vidi gjøre for deg?

Vidi er spesialister på Joomla CMS. Vi har over 15 års erfaring fra denne publiseringsløsningen og hjelper deg gjerne enten med ny løsning eller hvis du har behov for tilrettelegging av eksisterende løsning.

Ta kontakt med oss i dag for å få vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å finne en optimal løsning.