Engasjerende og brukervennlige nettsider

Vi leverer nettsider i Oslo. Alle våre leveranser er mobiltilpasset og universelt utformet, med et tidsriktig webdesign. Vi utfører også systemutvikling, integrasjoner og spesialtilpasninger slik at du aldri er låst til et spesifikt oppsett eller mal.

  • Konkurransetilsynet logo
  • Klagenemndssekretariatet logo
  • Dinutvei logo
  • Remax logo
  • Tysse logo
  • Multiconsult logo
  • Ecospa logo
  • Bergensgalleriet logo
  • Safari logo
  • Sjelden logo

Engasjer, informer, selg og bygg din merkevare

Vi kjenner Oslo

Vi leverer tjenestedesign, nettsider og webdesign til privat og offentlig virksomhet i hele landet. Vi har blant annet mange kunder i Oslo.

Noen av våre kunder i Oslo: Riksantikvaren, Konkurransetilsynet, Klagenemndssekretariatet, Sjelden. 

Vi tar en gjerne en prat om hva vi kan gjøre for dere.

Vi sørger for smarte løsninger

Vi gjør det enkelt for deg å vedlikeholde nettsiden din selv.

Våre løsninger er skalerbare slik at nettsiden kan utformes etter ønsker og behov.

Ved å bruke page builder kan utseendet på nettsiden din endres ut fra brukermønstre eller behov, på en enkel og kostnadseffektiv måte.

De fleste av våre kunder kan selv vedlikeholde og bygge ut sitt nye nettsted selv. Brukergrensesnittet for administrasjon er enkelt og lettfattelig uten behov for kjennskap til kode.

wordpress

Anerkjent CMS

Wordpress står for 60% av markedet. På andreplass finner vi Joomla med 7%.

Vi har gjennom årene benyttet oss av de to mest kjente plattformene for utvikling av nettsider –  WordPress og Joomla. Vi har utviklet en rekke ulike løsninger, som dekker svært ulike behov. De siste årene har vi fokusert på WordPress. WordPress er en løsning som gjør det raskt å implementere en ny nettside. Mulighet for fantastisk design og en rekke plug-ins gjør at mange foretrekker WordPress. Vi har utviklet en del egne plug-ins og løsninger for WordPress som gjør våre løsninger sikrere og mer skalerbare. Vi kan hjelpe deg å flytte din nettside fra Joomla til WordPress om ønskelig.

Les mer om WordPress her

Innhold og språkvask

Vi har in-house tekstforfattere som kan hjelpe deg med tekster til nettsiden din.

Det kan være utfordrende å produsere godt og nok innhold. Vi bistår deg som kunde hele veien og har in-house eksperter på innhold, kommunikasjon, design og teknisk. Våre tekstforfattere jobber med innhold på en måte som ivaretar dine fokusord i henhold til søkemotoroptimalisering.

Konkurransetilsynet mobilvisning

Mobiltilpasset design

Visste du at 70% av brukerne som besøker nettsiden din bruker smarttelefon?

«Mobile first» – med det mener vi at webdesign skal være like bra på mobil som på desktop. Dine kunder skal finne all tilgjengelig informasjon, på alle skjermstørrelser. Ved bruk av mobiltilpasset design eller som vi sier på fagspråk: responsivt design, vil navigasjon og lesbarhet fungere likt på alle enheter.

Universell utforming

Nye krav om universell utforming

Innen utgangen av 2020 må alle norske nettsider være universelt utformet. Fra og med juni 2019 ble universell utforming innlemmet i norsk lov.

Vi har god kjennskap til regelverket og har siden 2018 utviklet nettsider i henhold til universell utforming. Universell utforming skal sikre at mennesker med ulike behov skal kunne lese siden ved hjelp av hjelpemidler. I Norge har tre av ti utfordringer når det kommer til syn og hørsel. Dette er 30% av kundene dine!

Les mer om universell utforming

Drift og sikkerhet

Alle våre systemer driftes og kjøres i skyen

Vi har et driftsmiljø som kontinuerlig overvåkes av automatiserte systemer som web application firewall og nedetid-varsling. Dette sikrer stabil drift og avverger mulige angrep mot ditt nettsted. Vi har både serverlokasjon i Norge og utlandet.

Ved behov kan du få et eget testmiljø hvor vi kan gjør all din videreutvikling av nettstedet uten nedetid. Dette sikrer stabilitet for dine kunder under en periode med videreutvikling.

Offentlig nettside

Mange av våre offentlige kunder hører til i Oslo.

Vidi har lang erfaring med å designe og utvikle nettsteder og portaler for offentlig sektor.

Les mer om offentlige nettsider