Engasjerende og brukervennlige nettsider til bedrift

Vi leverer nettsider til bedrifter i hele landet, med de største kundegruppene i Oslo og Bergen. Alle våre leveranser har responsivt design, er universelt utformet, og har et moderne webdesign. Vi utfører også systemutvikling, integrasjoner og spesialtilpasninger slik at du aldri er låst til et spesifikt oppsett eller mal.

  • Konkurransetilsynet logo
  • Klagenemndssekretariatet logo
  • Dinutvei logo
  • Remax logo
  • Tysse logo
  • Multiconsult logo
  • Ecospa logo
  • Bergensgalleriet logo
  • Safari logo
  • Sjelden logo

Engasjer, informer, selg og bygg din merkevare

Med vårt brede utvalg av tjenester kan vi få din nettside til å skinne!

Vi har mange fornøyde kunder: Konkurransetilsynet, Klagenemndssekretariatet, Jæger BMW Sentrum, Multiconsult og Chilimobil.

Vi tar en gjerne en prat om deres utfordringer og hva vi kan gjøre for dere.

Vi sørger for smarte løsninger

Vi gjør det enkelt for deg å vedlikeholde nettsiden din selv.

Våre løsninger er skalerbare slik at nettsiden kan utformes etter de behov deres selskap har til enhver tid.

Ved bruk av en page builder kan utseendet på nettsiden din endres ut fra  brukermønstre eller behov på en enkel og kostnadseffektiv måte.

De fleste av våre kunder kan selv vedlikeholde og bygge ut sitt nye nettsted selv.  Brukergrensesnittet for administrasjon er enkelt og lettfattelig uten behov for kjennskap til kode.

wordpress

Anerkjent CMS

Wordpress står for 60% av markedet. På andreplass finner vi joomla med 7%

Vi har gjennom årene benyttet oss av de to mest kjente plattformene for utvikling av nettsider –  WordPress og Joomla. Vi har utviklet en rekke ulike løsninger, som dekker svært ulike behov. De siste årene har vi fokusert på WordPress. WordPress er en løsning som gjør det raskt å implementere en ny nettside. Mulighet for fantastisk design og en rekke plug-ins gjør at mange kunder foretrekker WordPress. Les mer om WordPress her

Innhold og språkvask

Vi har in-house tekstforfattere som kan hjelpe deg med tekster til nettsiden din.

Det kan være utfordrende å produsere godt og nok innhold. Vi bistår deg som kunde hele veien og har in-house eksperter på innhold, kommunikasjon, design og teknisk. Våre tekstforfattere jobber med innhold på en måte som ivaretar dine fokusord i henhold til søkemotoroptimalisering.

Konkurransetilsynet mobilvisning

Responsivt design

Visste du at 70% av brukerne som besøker nettsiden din bruker smarttelefon?

«Mobile first» – med det mener vi at ditt nettside design skal være like bra på mobil som på desktop. Dine kunder skal finne all tilgjengelig informasjon, på alle skjermstørrelser. Ved bruk av responsivt design vil navigasjon og lesbarhet fungere likt på alle enheter som mobil, iPad, laptop og desktop.

Universell utforming

Nye krav om universell utforming kom juni 2019

Innen utgangen av 2020 må alle norske nettsider være universelt utformet. Fra og med 2019 ble universell utforming innlemmet i norsk lov.

Vi kjenner regelverket og har siden 2018 utviklet nettsider i henhold til universell utforming. Universell utforming skal sikre at mennesker med ulike behov skal kunne lese siden ved hjelp av hjelpemidler. I Norge har 3 av 10 utfordringer når det kommer til syn og hørsel. Dette er 30% av kundene dine!

Les mer om universell utforming

Drift og sikkerhet

Alle våre systemer driftes og kjøres i skyen

Vi har et driftsmiljø som kontinuerlig overvåkes av automatiserte systemer som web application firewall og nedetid-varsling. Dette sikrer stabil drift og avverger mulige angrep mot ditt nettsted. Vi har både serverlokasjon i Norge og utlandet.

Ved behov kan du få et eget testmiljø hvor vi kan gjør all din videreutvikling av nettstedet uten nedetid. Dette sikrer stabilitet for dine kunder under en periode med videreutvikling.