Digitaldagen 2017

Publisert:
15.05.2017

Påmelding åpnet!  Arrangør av konferansen er PWC, Schibsted og Vidi. 

26. oktober holdes årets konferanse på Scandic Ørnen i Bergen. Arrangør er Schibsted og Vidi. Possibility er teknisk ansvarlig. Digitaldagen 2017 er en heldags konferanse med  spennende foredragsholdere. Vi skal levere et fullspekket event rundt hva som skjer i den digitale verden blant annet innenfor områder som Content Marketing, Markedsføring, Sosiale Medier, Datasikkerhet og Søkemotoroptimalisering. 

Les mer på http://digitaldagen.no

Digitaldagen 2016 ble en suksess og 26. oktober gjentar vi suksessen!  Melder du deg på før 15. juni kan du spare 700 kroner!  Markedsføring og kommunikasjon handler ikke om «kampen» mellom digitale og tradisjonelle medier. Det handler om hva som fungerer. På Digitaldagen har vi fokus på kunnskap.  Kunnskap om hva som fungerer innen digital markedsføring og kommunikasjon. Hva du bør gjøre for å oppnå bedre effekt, hvorfor du bør gjøre det og ikke minst hvordan. For det du ikke vet kan du definitivt ha «vondt» av.  

Bli med oss den 26. oktober og lær noe nytt, få bekreftet noe av det du kunne fra før av og ikke minst få muligheten underveis til å snakke med andre som har lignende utfordringer som din bedrift.  Vi har fått med oss noen av de beste foredragsholderne fra Bergen, Norge og Skandinavia! De 7 første foredragsholderne er allerede på plass. 

Tekstdoktoren Christine Calvert
Christine er Norges eneste tekstdoktor og holdt et heidundrandes foredrag på Digitaldagen 2016, til terningkast 6 hos deltakerne. I år kommer hun tilbake med et nytt foredrag som du ikke bør gå glipp av.


@Mikael Lemberg, Director of Product Innovation & Partnerships i Falcon.io
Mikael er anerkjent som en av Danmarks førende SoMe-strateger. Han har lang erfaring fra bransjen, fra blant annet Facebook i Irland, og danske Komfo, som er blant Europas beste innenfor vårt fagfelt.


Pontus Staunstrup, Sosiale medier- og innholdssjef i PostNord
Pontus er en av Nordens mest erfarne strateger med fokus på Content Marketing, strategi /innholdsmarkedsføring og sosiale medier. Han hjelper bedrifter og organisasjoner med sine strategier samt å nå sine målgrupper gjennom relevant innhold. Pontus er også ofte benyttet som foredragsholder, kursleder og samtalepartner innenfor content marketing.


Trond Lyngbø, Senior SEO konsulent og grunnlegger av Search Planet AS
Trond er en internasjonalt anerkjent SEO-spesialist med over 10 års tverrfaglig spisskompetanse innen e-handel, digital analyse og strategi. Hos Search Engine Land har han fem år på rad blitt topplistet spaltist internasjonalt (2015, 2014, 2013, 2012, 2011). Han er medforfatter av boken: «Google It: Total Information Awareness» og på Forbes.com presenteres Trond som en av verdens 25 fremste SEO-spesialister!

Jo Hjelle, Daglig leder i Ærlig Digitalt
Jo er historieforteller og videograf og har produsert hundrevis av små og store reportasjer for både NRK og Bergens Tidende. På Digitaldagen 2017 får du hans 7 beste tips for hvordan man lager video enkelt og effektivt.

Marie Brudevold, Snapchat-spesialist hos Gjensidige
Marie Brudevold er 26 år gammel, studerer medievitenskap og jobber som intern hos Gjensidige – med sosiale medier. Hun er Snapchat-ansvarlig, og formidler tørr forsikringsprat på en humoristisk og kreativ måte. I tillegg er hun «influencer» på supermarie.net, under vingene til United Influencers og en del av sosiale medier-prosjektet SnapKollektivet.

Svein Roger Selle, Viseadm. direktør og partner i Geelmuyden Kiese
Svein Roger har jobbet 17 år som strategisk rådgiver for en lang rekke nasjonale og internasjonale organisasjoner. Han kom tilbake til GK fra det internasjonale reklamebyrået MK Norway, hvor han de siste ti årene har vært byråleder, hovedeier og styreformann. Han har de to siste årene vært juryformann for Stellaprisen, Norges viktigste kommunikasjonspris som belønner effektiv kommunikasjon. Selle har mottatt en lang rekke nasjonale og internasjonale priser for sitt arbeid, deriblant Stella, Cannes, AC Nielsens merkestyrkepris, Hegnar Medias Business Award, Anfo effekt, Epica, New York Festivals og 10 ulike HSMAI-utmerkelser. Selle fikk i 2015 SRFs hederspris for sitt arbeid med å profilere Bergen.

Les mer på http://digitaldagen.no

Telefon

55 69 93 50