Vi brenner for gode prosjekter og lykken når kundene smiler i telefonen.

Donut

Gode digitale opplevelser i over 10 år

Det gode felleskapet, lidenskapen og det smittende gode humøret er det som definerer vår kultur. Vår evne til å sette oss inn i kundenes behov er det som skiller oss ut. Vi setter pris på at mange av våre kunder anbefaler oss videre til deres forretningsforbindelser og snakker varmt om våre ansatte og vi jobber alltid for å gi det beste resultatet innenfor de rammene som er gitt. Vi har base midt i Bergen sentrum, men leverer tjenester til hele landet.

Som kunde hos oss vil du oppleve at vi strekker oss langt for å gi deg en god kundeopplevelse. Vi er ofte tilgjengelig selv når vår arbeidsdag er over, vi vet at kundene kan komme når som helst på døgnet og forventer at vi er “hands on” og på plass hvis noe skulle skje.

Vi ønsker at Bergen skal ha beste miljøet innenfor IT. Derfor startet vi opp konferansen Digitaldagen sammen med våre partnere i 2015. Digitaldagen har vokst seg større og større for hvert år og er vårt digitale bidrag til våre kollegaer i Bergen. Vi håper at dette styrker miljøet og at flere ønsker å benytte seg av det lokale IT miljøet Bergen.

Vi har ambisjoner om å strekke oss enda lengre og levere de tjenestene og produktene våre kunder vil ha. Hvis du har et prosjekt eller er en talentfull designer/utvikler så ønsker vi å komme i kontakt med deg.

  • Konkurransetilsynet logo
  • Klagenemndssekretariatet logo
  • Dinutvei logo
  • Remax logo
  • Vangdal Regnskap logo

Kortreist IT

Hos oss er det alltid noen som kjenner ditt prosjekt. Vidi designer og utvikler alle løsninger in-house. Vi outsourcer ikke våre kunders prosjekter og har dermed full kontroll over alt som leveres.

Brukervennlige løsninger

Våre løsninger har stort fokus på design og brukervennlighet i alle ledd. Med kundens kunder i fokus utvikler vi gode brukervennlige løsninger som gir resultater.

Høy sikkerhet

Alle våre prosjekter kjører på en sikker løsing i skyen. Vi har høy kompetanse på sikring av data og overholder alle standarder og krav til IT-sikkerhet.

Leveringstid og pris

Vår leveringstid og pris er basert kundens ambisjoner, behov, størrelse og prosjektets levetid. Vi har ingen administrativ overhead eller knutepunkter, dette gjør oss svært prisdyktige. Alle som har mottatt et pristilbud av oss kan være trygg på at alle behov er ivaretatt og at prosjektet blir levert til avtalt tid og pris.