Om Vidi

Vi lever for våre kunder, designet og teknologien.

Vi brenner for de gode ideene og stemningen når vi løser noe umulig. Vi er en totalleverandør av digitale tjenester og tar kunder fra idé til ferdig løsning.

Det unike med Vidi er at vi ikke outsourcer hverken design eller kode. Hos oss er alt laget inhouse og har dermed kort reisevei fra oss til deg. Dette liker vi å kalle for «kortreist IT». Vi arbeider “hands on” og leverer raskt resultater. Noen ganger dykker vi dypt i materien under større prosjekter, mens andre ganger benytter vi erfaringen vår til raske “touch ups” og rimelige løsninger. Vi har høy kompetanse på universell utforming, design, søkemotoroptimalisering, responsive løsninger, og teknisk utvikling.

Vi har over 14 års erfaring fra bransjen og er en strategisk partner og digital støttespiller for flere store bedrifter og organisasjoner i Norge. Vidi AS ble grunnlagt i 2012 av to partnere med flere års arfaring fra arbeid med digitale leveranser både nasjonalt og internasjonalt. Målsetningen vår er å samle de beste konsulentene innenfor selskapets relevante fagfelt og bli en ledende leverandør på web ved å levere innovative løsninger med høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.

 

Vidis lokaler inne

Vidi AS har levert prosjekter til mange ulike bransjer, fra store prosjekter for bank og offentlige nettsteder, til innovative løsninger for gründerselskaper. Vidi AS er i dag et teknologiselskap med høy kompetanse innenfor design, webutvikling og digital produktutvikling.

Vi ønsker å være nær våre kunder, kunne kommunisere effektivt og være fleksible. Derfor har vi inhouse designere, utviklere og digitale rådgivere. Dette gjør at veien fra ide til resultat er kort.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat. TEL: 928 78 350

Cecilie Dahl

Cecilie Dahl – Daglig leder og Senior Rådgiver

Tlf: 928 78 350   Mail: cecilie@vidi.no

Fordeler med å velge Vidi

Vidi designer og utvikler alle løsninger lokalt. Vi outsourcer ikke våre kunders prosjekt og har dermed full kontroll over alt som leveres.

sikkerhet

Høy sikkerhet

Vi leverer sikre løsninger, har høy kompetanse på sikring av data og overholder standarder og krav til IT-sikkerhet.

Brukervennlig

Brukervennlige løsninger

Våre løsninger har alltid fokus på design og brukervennlighet i alle ledd. Med kunden i fokus har vi over tid utviklet systemer som er enkle i bruk.

Leveringstid

Leveringstid og pris

Vi designer og utvikler alle løsninger inhouse og har dermed full kontroll over leveringstid og har ingen administrative overhead eller knutepunkter.

Hva kan Vidi gjøre for deg?

Vi hører gjerne fra deg enten du er innkjøper eller har et større eller mindre prosjekt du lurer på om du vil designe og utvikle. Vi kan hjelpe deg med nettsider, design, systemutvikling, markedsføring, bannerannonser, konseptutvikling, strategi og søkemotoroptimalisering.

Vidi er spesialister på WordPress og Joomla CMS. Vi har over 15 års erfaring fra disse og andre publiseringsløsninger og hjelper deg gjerne enten med ny løsning eller hvis du har behov for tilrettelegging av eksisterende løsning.

Ta kontakt med oss i dag for å få vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å finne en optimal løsning.

google partner
Wordpress
joomla