Referanser

Eiendom

Vidi har designet og utviklet ny nettportal for eiendomsselskapet Zurhaar & Rubb AS. Et spennende prosjekt som har gitt oss ytterlige innsikt i bergens eiendomsmasse.

Offentlig/org

Tilknytningsomsorg ønsket en ny hjemmeside som skulle være informerende og få frem organisasjonens budskap. Det var også ønskelig at brukere skulle få mulighet til å søke råd og dele erfaringer med hverandre.

Offentlig/org

Vidi har levert sosial stream til Høyres Landsmøte - Den tekniske løsningen er egentutviklet og har navnet VidiSocial.

Industri/Tjenester

Høyer Finseth ønsket et fornyet nettside med nytt webdesign, samt restrukturering av innhold. Resultatet ble nytt webdesign med utgangspunkt i eksisterende profil.

Industri/Tjenester

Vi har levert UPTIME Centre of Competence´s nye hjemmeside. Den er mobil- og iPadtilpasset og skal gjenspeile noe av kommunikasjonen og innovasjonen som klyngen står for. 

Industri/Tjenester

Tekabygg ønsket en ny hjemmeside som skulle styrke deres merkevare og få frem deres prosjekter på en ryddig og profesjonell måte. Vidi leverte tekabygg.no

Helse/Velvære

Hjemmeside for "Yoga for livet". Stiftelsen har som mål å fremme bedre psykisk og fysisk helse for mennesker som sliter med rus, sitter i fengsel, eller er i mental ubalanse

Idrett/Kultur/Reise

Vidi har levert ny hjemmeside for Smøla naturopplevelser. Bildene har vært fantastiske å arbeide med og vi har virkelig fått naturen på nært hold i dette prosjektet.