Referanser

Eiendom

Vidi har designet og utviklet ny nettportal for eiendomsselskapet Zurhaar & Rubb AS. Et spennende prosjekt som har gitt oss ytterlige innsikt i bergens eiendomsmasse.

Offentlig/org

Tilknytningsomsorg ønsket en ny nettside som skulle være informerende og få frem organisasjonens budskap. Det var også ønskelig at brukere skulle få mulighet til å søke råd og dele erfaringer med hverandre.

Offentlig/org

Vidi har levert sosial stream til Høyres Landsmøte - Den tekniske løsningen er egentutviklet og har navnet VidiSocial.

Industri/Tjenester

Høyer Finseth ønsket et fornyet nettside med nytt webdesign, samt restrukturering av innhold. Resultatet ble nytt webdesign med utgangspunkt i eksisterende profil.

Industri/Tjenester

Vi har levert UPTIME Centre of Competence´s nye nettløsning. Den er mobil og ipadtilpasset og skal gjenspeile noe av kommunikasjonen og innovasjonen som klyngen står for. 

Industri/Tjenester

Tekabygg ønsket en ny nettside som skulle styrke deres merkevare og få frem deres prosjekter på en ryddig og profesjonell måte. Vidi leverte tekabygg.no

Helse/Velvære

Vi har laget nettsiden til Yoga for livet, en stiftelse med mål å fremme bedre psykisk og fysisk helse for mennesker som sliter med rus, sitter i fengsel, eller er i mental ubalanse

Idrett/Kultur/Reise

Vidi har levert ny nettside for Smøla naturopplevelser. Bildene har vært fantastiske å arbeide med og vi har virkelig fått naturen på nært hold i dette prosjektet. 

Nettbutikk

Arturo interiørbilder kom til oss med et ønske om en nettbutikk som ikke bare var fin og moderne, men også brukervennlig for både kunde og administrator. De trengte en god teknisk løsning samt grafisk profil.

Nettbutikk

Ecospa er et nyetablert selskap som selger utendørs boblebad, kjemikalier og andre massasje produkter.