Sumo restaurant

Sumo kom til oss med store ambisjoner og skulle åpne flere nye restauranter. De hadde behov for en ny og spennende hjemmeside som var tro mot bedriftens profil.

Prosjektet

Sumo er en resturantkjede som fokuserer på sushi og asiatiske varmretter.

Kjeden består så langt av fire restauranter, men kjeden er stadig i vekst. Av den grunn fikk Sumo behov for en ny innbydende digital plattform som tydeliggjør restaurantens profil. De ønsket at den nye hjemmesiden skulle inneholde restaurantens meny, integresjon for bordbestilling og restaurantens lokasjoner med kart. Det var spesielt viktig at lokasjonene kom tydelig frem på forsiden og at hjemmesiden ble designet i forhold til eksisterende profil. Hjemmesiden skulle gi samme utrykk og følelse på web som i restauranten. Det var også ønsket at hjemmesiden skulle få frem av Sumo serverer mer enn bare sushi.

Design og utførelse

Vi utviklet hjemmesiden i henhold til eksisterende profil.

Når det gjelder design av hjemmesiden til en restaurant, er det viktig at maten ser fristende ut og at helhetsinntrykket gir en innbydende følelse. Plassering og valg av bilder gjenspeiler dette.

Vi la inn kjedens lokasjoner med kontaktinformasjon, kart og åpningstider lett tilgjengelig på forsiden. Ved å trykke på kartet vil en bli sendt til Google Maps. 

Det ble lagt inn et bordbestillingssystem i hjemmesiden, hvor en enkelt bestille bord hos ønsket restaurant.

For å få frem at Sumo serverer mer enn sushi har vi lagt inn matkategorier på forsiden. Ved å trykke på en av disse vil man få opp hele tilhørende utvalg av retter.

 

 

Informasjon

Kunde

Utført

  • Design, Responsivt webdesign, Integrasjon, Seo

Teknologi

  • CMS, PHP, Git
  • Sumo restaurant
  • Sumo restaurant - Mobile