Isob

International School of Bergen

Kunde siden 2015 – fornyet tillit i 2018

Periode

2018

Tjenesteområder

International School of Bergen kom første gang til Vidi i 2015 med et ønske om en ny, moderne og frisk hjemmeside som også skulle inneholde blogg og online søknadsskjema.

I 2018 fikk vi fornyet tillit og videreførte det gode samarbeidet med oppgradering av designet og implementasjon av nytt CMS – WordPress.

Thank you for a good project and cooperation. Our needs were met and we are very satisfied with our new webside and online application.Eline Blom DubruilleCommunications Officer

Eline
Isob

Identitetsdesign

Farger og typografi

Typgrafi og fargebruk er videreført fra grafisk profil med justeringer for nytt, oppgradert og tidsriktig design.

I designet ble det benyttet eksisterende fargepalett på nye måter og nye gradienter ble utviklet for å følge nye trender samtidig som vi tok høyde for Universell Utforming.

Profilfarger
Isob søknad illustrasjon

Online Søknad

Digitalt søknadsskjema

International School of Bergen ønsket å overføre søknadsprosessen fra papir til digitalt. Vi løste dette ved å fullintegrere søknadsprosessen i nettsiden og utviklet et digitalt søknadsskjema som forenkler prosessen både for søker og skolen.

Løsning

Ny nettportal og intranett

Vårt første prosjekt med The International School of Bergen var i 2015 hvor vi designet og utviklet ny nettløsning for skolen i Joomla CMS. I 2018 fikk vi ny tillit fra skolen og oppdaterte design samt implementerte design i nytt CMS – WordPress.

Den nye nettsiden er enkel å vedlikeholde for skolen og den har integrert blogg for alle klassene og integrert bildealbum fra sosiale medier.

Isob Mocups
Skoledonut Vidi