Sumo Referanse

Sumo restaurant

Sumo hadde behov for en ny innbydende digital plattform som tydeliggjør restaurantens profil.

Periode

2018

Tjenesteområder

Sumo er en restaurantkjede som fokuserer på sushi og asiatiske varmretter. Kjeden består så langt av fire restauranter, men kjeden er stadig i vekst. Sumo hadde behov for en ny innbydende digital plattform som tydeliggjør restaurantens profil. De ønsket at den nye hjemmesiden skulle inneholde restaurantens meny, integrasjon for bordbestilling og restaurantens lokasjoner med kart.

Det var spesielt viktig at lokasjonene kom tydelig frem på forsiden og at hjemmesiden ble designet i forhold til eksisterende profil. Hjemmesiden skulle gi samme utrykk og følelse på web som i restauranten. Det var også ønsket at hjemmesiden skulle få frem av Sumo serverer mer enn bare sushi.

Sumo Restaurant

Identitetsdesign

Farger og typografi

Vi utviklet hjemmesiden i henhold til eksisterende profil.

Når det gjelder design av hjemmesiden til en restaurant, er det viktig at maten ser fristende ut og at helhetsinntrykket gir en innbydende følelse. Plassering og valg av bilder gjenspeiler dette.

Profilfarger

Løsning

Ny nettportal

Nettsiden ble designet med et moderne uttrykk og bruk av nye trender som flat design kombinert med skygge-effekter og lag. Eksisterende grafisk fargeprofil ble benyttet for utarbeidelse av nye elementer.

Vi la inn kjedens lokasjoner med kontaktinformasjon kart og åpningstider lett tilgjengelig på forsiden.

Det ble lagt inn bordbestillingssystem i hjemmesiden, hvor en enkelt bestille bord hos ønsket restaurant.

Nettsiden har også system for take-away og hjemkjøring med bestilling på nett.

Sumo bestilling

Trenger du hjelp med et prosjekt?
Vi gleder oss til å høre om det.