Remax – Verdens største eiendomsmegler

Remax – et av verdens største meglerforetak valgte Vidi som leverandør ved etablering i Norge. Den eksisterende profilen som kommer fra USA/EU var ikke tilpasset det norske eiendomsmarkedet og vi fikk i oppdrag å lage en ny profil tilpasset det norske markedet. Profilen skulle sømløst integreres inn i nettsider, reklame og prospekter.

Nettsiden skulle integreres med webmegler og eget Friends Konsept. Det skulle også utvikles integrasjon mot Remax Global for å vise norske eiendommer internasjonalt.

Identitetsdesign

Remax sin typgrafi og fargebruk er videreformidlet fra remax.eu sin profil med justeringer innenfor rammer fastsatt av Remax Global.

Vidi har benyttet eksisterende fargepalett for design av nye gradienter og komplementærfarger til ny profil tilpasset nyere trender og det norske markedet.

 

 

Blå

#0054a4

Rød

#e11b22

Lys grå

#f3f3f3

Hvit

#ffffff

Løsning

I samarbeid med ledelsen i Remax analyserte Vidi det norske eiendoms og meglermarkedet. Basert på denne kunnskapen kunne Vidi videreføre Remax sin internasjonale profil til det norske markedet.

Vi har arbeidet med kommunikasjon og markedsplan, alt av grafisk materiell som prospekt, nabokort i tillegg til nye nettsider med webmeglerintegrasjon og integrasjon mot eget Friends Konsept. Vi har også utviklet integrasjon mot Remax Global som viser eiendommer i Norge på det internasjonale markedet som første aktør med denne funksjonaliteten i Norge.

Responsivt

Design

 

Remax nettside

Resultat

Remax – Norge har fått full rebranding for det norske markedet og nettside med integrasjon med webmegler og Friends Konsept.

Vidi har også utviklet integrasjon mot Remax Global for å vise eiendommer i Norge internasjonalt.