Tjenester

Hjemmeside for firma, organisasjoner og offentlig

Vidi leverer hjemmesider og portaler basert på de to verdensledende publiseringsløsningene (CMS) Joomla og WordPress.

Hjemmesiden er ofte førsteinntrykket av din virksomhet for dine kunder eller brukere. Den bør derfor være profesjonell, imøtekommende og lett å finne. Våre konsulenter har lang erfaring med å lage hjemmesider med meget god og brukervennlig design, som er mobiltilpasset og innfrir kravet om universell utforming. Vi lager også komplekse løsninger for nett og web der vi henter informasjon fra ulike informasjonskilder og databaser.

Intranett og Min Side funksjonalitet tilbyr vi i alle våre systemer. Kartlegging av brukermønstre, søkemotoroptimalisering og analyse av nettstedet er også noe vi bidrar med slik at hjemmesiden fungerer optimalt i dag og i fremtiden.

Vi legger vekt på at prosjektet gjennomføres til riktig tid og pris. Våre løsninger er skalerbare slik at hjemmesiden kan utformes etter de behov selskapet eller organisasjonen har til en hver tid. Vi sørger også for høyest mulig oppetid og sikkerhet ved at vi selv drifter nettsidene for de fleste av våre kunder.

Designere, markedsførere og høy teknisk kompetanse in-house gjør at vi kan tilby skreddersydde løsninger for våre kunder. Løsninger som gjerne ikke er rett ut av boksen men tilpasset våre kunders ønsker og behov. Vi kan tilby unike design og løsninger for våre kunder som skiller deg fra mengden.

Hjemmesider tilpasset PC, mobil og nettbrett - Responsive hjemmesider

For a nå ut vil kundene er det helt nødvendig at hjemmesiden til ditt firma eller organisasjon vises tilpasset det medium brukeren benytter. Når vi i Vidi AS utvikler hjemmesider for våre kunder sørger vi for at hjemmesiden og designet ivaretas på best mulig måte uansett om den vises på smarttelefon, nettbrett som iPad eller på PC.

Det er over 70% i dag som bruker smartmobiler for å surfe på hjemmesider. Vi i Vidi utvikler hjemmesider med en «mobile first» tankegang. Det vil si at hjemmesiden til ditt firma skal se like bra ut på mobil som på en stor PC-skjerm. Lesbarhet og navigasjon på siden skal fungere optimalt også på mobil. Open source - verktøy Vi i Vidi AS utvikler hjemmesider for våre kunder i WordPress og Joomla. Begge disse er Open-Suorce verktøy. Det vil si at det er et stort utviklermiljø i hele verden som sørger for at disse videreutvikles med tanke på design, funksjonalitet og sikkerhet hele tiden. For deg som kunde betyr det at du får en løsning som er skalerbart, åpent og alltid oppdatert. Kompetansen og ressursene på både WordPress og Joomla er internasjonal lett tilgjengelig.

Vi bistår deg som kunde selvsagt hele veien og har eksperter in-house både når det gjelder design, kommunikasjon og teknisk slik at du raskt får hjelp, støtte og support.

Det mest bruke systemet for å utvikle, drifte og vedlikeholde hjemmesider er i dag WordPress. Vi er eksperter på WordPress og har laget en rekke ulike løsninger med Content Management Systemet (CMS) WordPress. WordPress er en løsning som er rask å implementere, gir mulighet for fantastisk design og har en rekke plug-ins som gir mange muligheter. Særlig er WordPress å anbefalt for de som skal selge varer og tjenester via en nettbutikk.

Vidi er en av Norges fremste eksperter på Joomla. Mange profesjonelle kunder velger Joomla som CMS for sin nye hjemmeside. Joomla har en rekke fordeler både når det gjelder design, drift og vedlikehold. Joomla er også kjent for å være et veldig sikkert CMS. Joomla er brukt av blant annet IKEA, FN og flere andre store organisasjoner. Vi anbefaler våre kunder å velge Joomla som CMS.

 

 Universell utforming

Alle hjemmesider utviklet av Vidi er i henhold til standarden om Universell Utforming. Universell utforming skal sikre at mennesker med ulike handikap skal kunne lese siden ved hjelp av hjelpemidler. Det er et krav at offentlige sider skal være universelt utformet. Det er ikke noe krav til private bedrifter, organisasjoner og selskaper om universell utforming, men vi anbefaler ofte å ta slike hensyn uansett da det som regel gir nettsiden bedre brukeropplevelse, lesbarhet og design.

Unntaket er dersom kunden ønsker et design som ikke samsvarer med standarden. Av og til er design viktigst.

Telefon

55 69 93 50