Tjenester

Nettbutikk med sømløs frakt og betaling

Vidi AS har utviklet nettbutikker for en rekke kunder i ulike bransjer.

Vi har utviklet nettbutikker for kunder med standard varesortiment der man raskt vil ha en løsning på plass, til skreddersydde løsninger der kunden bestiller varer i nettbutikken ut fra egne mål.

Vi har høy kompetanse in- house som gjør oss i stand til å levere den best mulige løsningen ut fra ditt og kundens behov enten det gjelder design, brukervennlighet eller teknisk løsning. Hos Vidi får du alt levert av en leverandør med ett kontaktpunkt uten bruk av underleverandører på design eller teknisk implementasjon.

wocommerce nettbutikk

Vi leder prosjektet fra ide til ferdig produkt og utvikler nettbutikken i woo commerce (wordpress) eller Magento. 

magento nettbutikk

Vi har også fokus på det kommersielle og bygger nettbutikken ut fra rasket mulig vei for kunden til målet. Kundereisen i nettbutikken skal være mest mulig sømløs og enkel og kunden skal bli ledet hele veien til utsjekk. Slik lykkes våre kunder med nettbutikken.

Vi legger vekt på at prosjektet gjennomføres til riktig tid og pris. Våre løsninger er skalerbare slik at nettsiden kan utformes etter de behov selskapet har til en hver tid. Vi sørger også for høyest mulig oppetid og sikkerhet ved at vi selv drifter nettsidene for de fleste av våre kunder.

 Nettbutikk tilpasset PC, mobil og nettbrett

For a nå ut vil kundene er det helt nødvendig at nettbutikken til din bedrift vises tilpasset det medium brukeren benytter. Når vi i Vidi AS utvikler netttbutikker for våre kunder sørger vi for at brukervennligheten og designet ivaretas på best mulig måte uansett om den vises på smarttelefon, nettbrett som iPad eller på PC.

 Betalingsløsning

Vi har lang erfaring i implementering av betalingsløsninger for nettbutikker. Dette er en særdeles viktig del av prosjektet og gjerne en av de mest avanserte. Betalingsløsningen skal først og fremst være sikker. Den skal også være brukervennlig både for sluttkunden og for innehaveren av nettbutikken. Vi har også erfaring med å utvikle nettbutikker og nettløsninger med tre veis splittbetaling. Dette er særlig aktuell problemstilling for tjenester som er såkalt delingsøkonomi eller nettbutikker hvor kostnader og inntekter skal splittes mellom flere parter i verdikjeden eller produktleveransen.

Nettbutikkløsningen vår bruker en EDI løsning som bestiller frakten i det kjøpet er mottatt og godkjent. Deretter skrives pakke etiketten ut og pakken er klar for forsendelse.

Med klarna utsjekk tar klarna all risiko og du får utbetaling i snitt 11 dager etter kjøpet. Dette reduserer risikoen for likviditesskvis.

Betalingsmotoder som tilbys er visa, kredittkort, faktura og delbetaling i tillegg tar de risikoen for nettsvindel.

Med nettbutikk fra oss reduserer du risikoen og arbeidet med frakten.

bringdb-schenker postnord

Telefon

55 69 93 50