Ny hjemmeside for Vossakjøt

Vossakjøt AS ønsket en hjemmeside som skulle forsterke selskapets varemerke, samtidig som det skulle bygges videre på dens eksisterende profil. Vidi designet hjemmesiden.

Identitetsdesign

Vidi har utviklet design ihht profil for Vossakjøt. Profilen skulle være enkel å benytte ihht Universell Utforming. Det ble designet fargeprofil, ikoner, overordnede retningslinjer for bruk av bilder og elementer samt klargjøring av bilder til portalen.

 

Sort

#000000

Gul

#deb549

Lys beige

#d2cabc

Hvit

#ffffff

Primary Typografy

Source Sans Pro

Løsning

Vossakjøt AS er et datterselskap av Norwegian Food Partner og er leverandør av ulike kjøttprodukter. Selskapets produkter har vunnet mange medaljer i NM for kjøttprodukter og er blant annet kjent for sin fårepølse.

Vossakjøt hadde behov for en ny og oppdatert hjemmeside for å fremme selskapets produkter og varemerke. Hjemmesiden tsiden skulle vise frem produktene på en oversiktlig og delikat måte.

Vossakjøts nye hjemmeside skulle også inneholde informasjon morselskapet Norwegian Food Parter og dens andre datterselskaper. Handverksbryggeriet AS og Vossalaksen AS er blant dem som skulle profileres og samles under hjemmesiden Vossakjøt.no

Responsivt

Design

 

mobiltilpasset nettside for vossakjøt

Resultat

Hjemmesiden ble utviklet med responsivt design, som tilpasser seg etter ulike enheter.

Forsiden bærer preg av vestnorsk natur og inneholder blant annet nyhetsvisning og produktkategorier.

Menyen ble utviklet etter ønske om å inkludere flere selskaper under en nettside. Handverksbryggeriet AS som er en viktig del av morselskapet Norwegian Food Partner, fikk en egen underside hvor produktinformasjon er tilgjengelig.

Vossakjøts produkter ble lagt synlig frem på forsiden i tillegg til at det ble lagt inn i menyen øverst på siden.