Gi kundene dine et riktig inntrykk av bedriften din!

Nå ut til flere med et webdesign som appellerer til dine potensielle kunder via et godt og engasjerende webdesign, som fremhever hvem dere er og hva dere gjør.

  • Konkurransetilsynet logo
  • Klagenemndssekretariatet logo
  • Dinutvei logo
  • Remax logo
  • Vangdal Regnskap logo

Snakk med oss!

Vi har designet nettsider og levert tjenestedesign til flere større og mindre prosjekter i både offentlig og privat virksomhet.

For å nevne noen: Konkurransetilsynet. klagenemndssekretariatet, Jeager Sentrum, Chilimobil.no, Sjelden,no, Multiconsult og Odfjell Eiendom.

Vi tar gjerne en prat og ser hvordan vi kan hjelpe med utvikle et webdesign som får frem deres tjenester bedre.

Hva er godt design?

Et design skal først og fremst løse kundens behov i jakten på informasjon.

Designet skal tydelig kommunisere det du ønsker å få fram i alle faser av kundereisen. Det skal appellere til potensielle kunder via innhold og et engasjerende design. Designet skal få fram og løfte selskapets identitet og vise at dere er en god match gjennom innholdformidling og få besøkende til å legge igjen informasjon som kan konvertere besøkende til betalende kunder. Dette gjøres gjennom å utvikle og designe en god brukeropplevelse på alle enheter.

Grunnsteinen i et godt webdesign

En god prosess gir en god start.

Vi starter alltid med struktur, da det er kjernen i et godt webdesign. Strukturen baseres på et antatt eller målbart brukermønster. Strukturen forteller oss også hva vi skal designe. Når en struktur er satt, kan vi også finne viktige fokusområder som skal veilede brukeren gjennom nettsiden.

Wireframes

Wireframes er en kort vei frem til et antatt webdesign.

Wireframes lages uten å inkludere profil og andre effekter. Den viser en enkel form for oppbygging av design-elementer som bilder, tekst, video etc. Med wireframes kan du enkelt se hvordan brukere skal navigere seg gjennom nettsiden og hva hver enkelt side skal inneholde. En wireframe kan tegnes på et ark, i sketch, eller på en tavle.

Webdesign wireframe
Konkurransetilsynet mobilvisning

Mobiltilpasset design

Visste du at 70% av brukerne som besøker nettsiden din bruker smarttelefon?

«Mobile first» – med det mener vi at webdesign skal være like bra på mobil som på desktop. Dine kunder skal finne all tilgjengelig informasjon, på alle skjermstørrelser. Ved bruk av mobiltilpasset design eller som vi sier på fagspråk: responsivt design, vil navigasjon og lesbarhet fungere likt på alle enheter.

Frihet

Alt av elementer kan gjenbrukes

Ved bruk av en page builder kan du designe selv. Du kan lage landingssider, kampanjesider eller andre sider ut fra ditt behov selv. Alt av elementer som er laget i designprosessen blir tilgjengelig gjennom page-builderen. Den er svært intuitiv og lett å bruke. Elementene legges inn nærmest som lego og kan enkelt flyttes på.

Wp bakery

Animasjon

Video og animasjon

Video er et av de kraftigste verktøyene for visuell kommunikasjon

Nesten 50 prosent av hjernen vår er involvert i visuell behandling til enhver tid. Innenfor webdesign er det derfor slik at brukere som følger veibeskrivelser på et nettsted med illustrasjoner gjør det langt bedre enn de som følger tekstanvisninger alene.

Det kan også være positivt å leke med visuelle elementer og video, dette gir leseren et velkomment avbrekk i en lang tekst, pirrer nysgjerrigheten og trekker oppmerksomheten tilbake til siden.

UX / UI

Brukeropplevelse / brukergrensesnitt

Kort fortalt så kan brukergrensesnitt (UI) sies å være hvordan en nettside ser ut, mens brukeropplevelse (UX) er hvordan brukeren kan bruke siden. De henger altså sammen, men er to forskjellige ting. Brukergrensesnittet (UI) skal sette brukeren i sentrum og sørge for en god bruker- eller kundereise. Brukeropplevelsen (UX) av designet skal representere det organisasjonen ønsker å kommunisere med sin merkevare. Du kan lese mer om brukeropplevelse (UX) her.