Wordpress CMS

Wordpress står for 60% markedet i verden og er det mest brukte CMS. WooCommerce sammen med WordPress har også rukket å bli verdens mest brukte nettbutikk. Dette gjør WordPress til et trygt open source CMS valg.

  • Wordpress logo
  • Woocommerce logo

Wordpress som profesjonell nettside

Wordpress har hatt en ekstremt god utvikling de siste årene og er nå veldig godt egnet som et CMS for alle som ønsker et profesjonelt nettsted. Vi har over tid opparbeidet oss verdifull kompetanse på flere av de områdene som viktig for at WordPress skal fungere i profesjonell sammenheng. Områder som sikkerhet, fleksibilitet og hastighet er noen av de områdene som er svært viktige for oss.

Publiseringssystemet har tilgjengelig et stort utvalg av plugins og moduler for å utvide funksjonaliteten. Dette gjør systemet fleksibelt og muliggjør alt fra enkle blogger til netthandelsløsninger, presentasjonssider, firmasider og offentlige tjenester/nettsteder. I tillegg utvikler vi egne plugins og moduler for å fasilitere våre kunders behov.

WordPress kan skaleres til de fleste behov og Vidi benytter automatiske varslingssystemer for å avdekke knutepunkt i våre løsninger og cloudhosting. Alle våre løsninger kan skaleres etter behov. Vi sikrer alle løsninger med innebygget brannmur og benytter avansert cache for å øke hastighet på løsninger av noe størrelse.

Sikkerhet

Web application firewall og auto oppdateringer

Alle våre wordpress nettsted er satt opp med WAF (Web application firewall) og automatisk oppdatering. WAF inkluderer en endepunktbrannmur og malwareskanner som beskytter WordPress mot trussler. Brannmuren har også støtte for tofaktorautentisering som beskytter brukerinnloggingen din mot automatiserte og manuelle innloggingsforsøk. Automatisk oppdatering sørger for at alle plugins og wordpress alltid er oppdatert i tillegg til at vårt utviklerteam mottar daglige rapporter på kjente feil i plugins og wordpress. Dette gjør at vi alltid er i forkant og bekjempe trussler mot ditt nettsted.

Google pagespeed

Hastighet

Eget utviklet tema og komprimering

Alle våre nettsteder er bygget på et eget utviklet tema. Tema er optimalisert for hastighet og inneholder ikke unødvendig funksjonalitet som ofte kommer med andre temaer. Dette gjør temaet svært raskt. Vi optimaliserer også nettstedets hastighet ved å komprimere html, javascript og bilder slik at det blir lastet ned mer data en nødvendig.

Fleksibilitet og Skalerbarhet

Page builder, skreddersøm og plugins

Alle våre WordPress nettsteder kommer med en sidebygger (Page builder). En sidebygger gjør det enkelt å bygge opp enkeltsider på egenhånd. Vi utvikler også utvidelser til sidebyggeren slik sidebyggeren blir tilpasset nettstedets behov og funksjonalitet. I tillegg har wordpress innebygget markedplass med utvideler (plugins) som dere kan benytte dere av. Markedsplassen inneholder nesten alle tenkelige plugins.

Mediabibilotek editor

Bildehåndtering

Utvidet bildehåndtering og DAM-løsning

Alle våre WordPress nettsteder kommer med utvidet bildehåntering med mulighet for å lage mapper, flytte filer, komprimering av bilder, drag and drop opplasting og søk. Hvis dere har store mengder bilder og trenger en enda mer avansert bildehåndtering så har vi gode avtaler på en DAM (Digital Asset Management) løsning. DAM er en ekstern bildebank som er tett integrert med WordPress. Bildebanken har kraftige søk og filtreringsmuligheter som ofte er et behov ved store bildearkiver.

Open source

Trygghet og lisensfritt

Wordpress er Open source og utvikles av Automatic. Automatic består av 1.100 + ansatte i over 75 land. De utvikler også WooCommerce, Jetpack, Tumbler og andre løsninger. WordPress er lisensfritt, men alt er ikke gratis. Det tilbys et stort utvalg av betalte utvidelser til WordPress som kan utbedre funksjonalitet og brukervennlighet. Våre installasjoner av WordPress har en rekke av disse utvidelse slik at funksjonalitet og brukervennlighet ivaretas.

Support

Support på epost eller telefon

Vi har support på ale våre nettsider på WordPress og du kan være trygg på at løsningen alltid vil fungere. Vi tilbyr support til alle våre kunder i åpningstiden og etter åpningstiden hvis det er kritisk. Når du kontakter oss på support@vidi.no så vil du bil tildelt en kontaktperson som kan svare på dine spørsmål via vårt ticketsystem.